В Україні названо "Автомобіль року 2020" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні названо "Автомобіль року 2020"

Технології&Авто
283
12 лютого в Києві в Fairmont Grand Hotel відбулася офіційна церемонія нагородження переможців всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2020».
Всеукраїнська акція «Автомобіль року в Україні» стала беззаперечною традицією, що об’єднує лідерів автомобільного ринку. Це підтверджує історія акції, яка в нинішньому році проводиться вже дев’ятнадцятий раз поспіль. Голосування традиційно проходить за змішаною системою: журі ділиться на професійне – журналістське, та громадське – членом якого може стати кожен громадянин, якому виповнилося 18 років та який віддав свій голос відповідно до правил голосування. При підрахунку голосів результати двох журі складаються по формулі в пропорції 50х50. Важливо зазначити, що думки громадського та журналістського журі можуть відрізнятися, тому визначення переможців у номінаціях забезпечує акції об’єктивний результат, оскільки враховує голоси як журналістів, які мали змогу провести попередні тест-драйви представлених автомобілів, так і громадськості. За прозорістю процесу голосування та підрахунку голосів здійснювала контроль аудиторська компанія Baker Tilly.
У нинішньому році ключовим досягненням акції «Автомобіль року в Україні» стало збільшення охоплення аудиторії за допомогою діджитал інструментів та носіїв. Результатом стало охоплення аудиторії більш ніж 11 000 000 користувачів! У цьому році більше 50 тис. громадян віддали свої голоси за улюблені автомобілі. У головних номінаціях за автомобіль року віддали більше 20 тис.голосів.
Моделі сегменту SUV на сьогодні займають більше 60% вітчизняного ринку нових автомобілів, тому четвертий рік поспіль визначаються окремо кращий легковий автомобіль і кращий кросовер року в Україні.
Переможці всеукраїнської акції Автомобіль року в Україні 2020
У сегменті легкових автомобілів ситуація була напруженою і боротьба тривала до останньої хвилини. Харизматичний Peugeot 508 протистояв відразу трійці бестселерів С-сегмента: Ford Focus, Mazda 3 та Toyota Corolla. Журналістське журі зробило ставку на технологічність і яскравість Peugeot 508. Інтригою залишалося до останнього, підтримає такий вибір громадське журі, чи віддасть громадскість перевагу міським моделям, більш доступним і компактним? Інтрига вирішилася лише при фінальному підрахунку голосів. У підсумку титул «Легковий автомобіль 2020» левовою хваткою вирвав Peugeot 508.
Серед кросоверів конкуренція була найбільш гострою, адже саме клас Компактних кросоверів виявився найчисленнішим. Але, незважаючи на велику кількість представлених автомобілів лідер проявився досить однозначно в голосуванні як журналістського, так і громадського журі. В результаті, із значним відривом Toyota RAV4 завоювала престижний титул «Кросовер/SUV 2020». Toyota RAV4 – один з бестселерів бренду як на світовому, так і на українському ринку в сегменті кросоверів. Більш того, в січні ця модель стала найбільш продаваною в Україні серед усіх нових автомобілів!
В акції також було визначено переможців у основних, спеціальних та додаткових номінаціях. Переможці у всіх номінаціях представлені згідно таблиці.
В Україні названо "Автомобіль року 2020"
Детальна інформація:
www.autoroku.ua
https://www.facebook.com/autoroku/
В Україні названо "Автомобіль року 2020"
В Україні названо "Автомобіль року 2020"
В Україні названо "Автомобіль року 2020"
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас