Піреус Банк уклав угоду щодо продовження співпраці з ЄБРР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк уклав угоду щодо продовження співпраці з ЄБРР

Особисті фінанси
11
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) розширив рамки співпраці з Піреус Банком в Україні, підписавши дві угоди про співпрацю, націлені на підтримку підприємств малого та середнього бізнесу. Піреус Банк уже тривалий час є учасником Програми Сприяння Торгівлі ЄБРР.
Так, перший підписаний договір із лімітом на 10 млн євро – це угода про розподіл ризиків непогашення за кредитами між ЄБРР і Піреус Банком. У рамках цього договору ЄБРР бере на себе частину ризику в максимальному розмірі до 50% від кожного кредиту конкретному клієнтові, що надається банком. Друга угода гарантує надання фінансування в гривневому еквіваленті 5 млн. доларів США для кредитування малих і середніх підприємств.
«Піреус Банк і ЄБРР розширюють рамки своєї співпраці, а підписання даних договорів свідчить про розвиток і зміцнення нашого партнерства. Така взаємодія відкриває додаткові можливості фінансування розвитку МСБ-підприємств, збільшення обсягів роботи з існуючими та потенційними клієнтами, а також розширення переліку програм кредитування, представлених у нашому банку з метою фінансування реального сектору економіки країни», – прокоментував Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку в Україні.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас