Mastercard вирішив супроводжувати успішну оплату спеціальним сигналом (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard вирішив супроводжувати успішну оплату спеціальним сигналом (відео)

Фінтех і Картки
6430
Mastercard запустила звуковий сигнал при оплаті через сервіс LiqPay. Звук відтворюється на сайті сервісу після списання коштів і підтверджує успішне завершення оплати.
Про це Finance.ua повідомила прес-служба Mastercard.
При оплаті через сервіс LiqPay звук програється на сайті сервісу після списання коштів і підтверджує успішне завершення оплати.
Зараз платіжна платформа LiqPay доступна на 85% сайтах українських маркетплейсів, квиткових онлайн-операторів і онлайн-супермаркетів.
Підтвердження транзакції з Mastercard вже є:
  • в оновленому додатку Приват24, який доступний в Google Play або App Store, звучить на смартфоні разом з push-повідомленням;
  • при переказі грошей в Viber за допомогою сервісу Moneytou, який запустили в грудні минулого року;
  • в мобільному додатку Uklon. При замовленні авто та оплаті його карткою Mastercard звук успішної транзакції буде звучати відразу, як тільки водій сервісу прийме замовлення;
  • для клієнтів мережі АЗС WOG, що використовують для оплати сервіс WOG PAY в мобільному додатку PRIDE. У додатку озвучуються транзакції при оплаті карткою Mastercard за допомогою одного із способів – інтегрованого гаманця Masterpass від Mastercard, Apple Pay для iOS або Google Pay для Android.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам “пластик”.

Переглянути варіанти 💳

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас