Ravon планує випустити на ринок України седан за $10-15 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ravon планує випустити на ринок України седан за $10-15 тисяч

Фондовий ринок
3684
Узбецька компанія Ravon планує випустити на ринок України і деяких інших країн бюджетний седан за $10-15 тисяч.
Про це заявив топ-менеджер “Узавтосаноат” Шухрат Мірсамуков.
За його словами, автомобіль отримає абсолютно новий дизайн, а характеристики седана будуть значно перевищувати показники аналогічних авто інших виробників з цього цінового сегмента.
Крім того, новий Ravon, ймовірно, буде обладнаний мультимедійною системою, адаптивним круїз-контролем і клімат-контролем. За словами топ-менеджера, саме це має допомогти переманити покупців у Lada на російському ринку. В Україну авто може потрапити в такій самій комплектації.
“Наш новий автомобіль, який буде коштувати в проміжку від 10 до 15 тисяч доларів, зможе переламати ситуацію. Ми сподіваємося і віримо в це, оскільки ця продукція абсолютно нова, і навіть якщо порівняти з конкурентами за дизайном і технічними характеристиками, вона їх набагато перевищує”, – розповів Шухрат Мірсамуков.
За непідтвердженими даними, новий седан Ravon можуть побудувати на базі Chevrolet Onix. Цей седан і низка співплатформених йому моделей, начебто, повинні до 2023 року поступово замінити на конвеєрі “Узавтосаноат” старі Chevrolet – Spark, Nexia, Cobalt і Lacetti. Вони стали базовими для моделей Ravon, що з’явилися на російському ринку.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас