Таскомбанк визнано "Банком року - 2019"! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк визнано "Банком року - 2019"!

Особисті фінанси
131
Таскомбанк визнано "Банком року - 2019"!
Міжнародний клуб «Банкиръ» підбив підсумки XI – Всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2019». ТАСКОМБАНК отримав нагороду «Банк року – 2019» в номінації «Банк №1 з E-Commerce в Україні». Вручення нагороди відбулося на офіційній церемонії, що проходила в межах Київського міжнародного Цифрового форуму 2019.
«Ми вдячні за високу оцінку ефективності роботи всієї команди ТАСКОМБАНКУ. Проте, це не тільки перемога Банку, це також перемога наших партнерів, завдяки довірі та співпраці з якими ми втілюємо нові рішення у сфері безготівкових платежів і сприяємо розвиткові безготівкової економіки», – зазначив Валерій Даниленко, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.
Під час Форуму Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ Валерій Даниленко розповів про платіжні тренди на 2020 рік. Так, Валерій підкреслив, що частка безготівкових розрахунків з використанням платіжних карток постійно зростає, сьогодні практично половина всього обсягу операцій з використанням платіжних карток — безготівкові, а кожна сьома платіжна картка в Україні – безконтактна.
«Гроші постійно змінюють свою форму, відповідно до вимог часу. Колись людині набридло носити мішки з монетами, і він придумав паперові купюри. Пізніше — банкноти замінила чекова книжка, а їй на зміну прийшли пластикові картки. Спочатку вони були довгими, по довжині магнітної смуги, а нині більшу частину картки можна сміливо відрізати і викинути: значення має тільки чіп. Сьогодні, завдяки розвитку технологій нам зовсім не потрібно носити з собою банківську картку, адже замість неї можна використовувати смартфон або навіть годинник», — зазначив банкір.
Говорячи про завдання для платіжної екосистеми на 2020 рік, Валерій Даниленко розглянув п’ять тенденцій, що визначать стратегію її розвитку. Серед яких зокрема конкуренція між закритими і відкритими платіжними платформами, формування нових стандартів платежів, новаторський підхід у запровадженні технологічних рішень для клієнтів, розвиток е-документів, боротьба за кадри.
АТ «ТАСКОМБАНК», заснований у 1989 році, є одним із найстаріших комерційних банків України. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2004 році банк приєднався до Групи «ТАС», яка є однією з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Входить до топ-17 банків за розміром активів. За результатами дослідження рейтингового агентства «Кредит рейтинг» кредитний рейтинг банку визначено на рівні uaAAA (найвищий) з прогнозом «Стабільний», а рейтинг надійності банківських вкладів (депозитів) — на рівні «5» (найвищий). Також ТАСКОМБАНК посів 3-е місце в рейтингу надійності депозитів «Стандарт Рейтинг» за результатами 3-го кварталу 2019 року й постійно зміцнює свої ринкові позиції.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас