Комунікаційний сервіс WhatsApp отримав функцію "очікування виклику" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комунікаційний сервіс WhatsApp отримав функцію "очікування виклику"

Фондовий ринок
321
Комунікаційний сервіс WhatsApp отримав ще одну корисну функцію на телефонах Android. Йдеться про “очікування виклику”.
Завдяки новій функції очікування дзвінка користувач зможе побачити, що хтось інший намагається додзвонитися до нього, і прийняти виклик, якщо захоче. Щоб використовувати очікування виклику, треба переконатися, що додаток оновлено до версії 2.19.352 або більш пізньої, і воно буде увімкнено автоматично. Щоб дізнатися, яку версію використовувати, необхідно натиснути і утримувати значок програми і прокрутити його вниз. Оновлення може зайняти кілька днів по всьому світу.
Ще одна особливість, що з’явилася в цьому оновленні, – це довгоочікувана можливість зупинити незнайомців, що додають вас в групи. Ця опція вперше обговорювалася в квітні, але тільки зараз поширюється на користувачів Android.
Якщо користувач зайшов в налаштування програми і вибрав “Налаштування”> “Обліковий запис”> “Конфіденційність”> “Групи”, то побачить три параметри, які визначають, хто може додати його в групу. Вибір “ніхто” не дозволить нікому додати користувача в групу, якщо він не прийме запрошення у вигляді особистого повідомлення. Ця функція призначена для того, щоб спамерам було складніше додавати людей в групи і бомбардувати їх небажаною рекламою або інформацією, що вводить в оману.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас