Сашко – нове перевтілення Юнекс Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сашко – нове перевтілення Юнекс Банку

Особисті фінанси
81
Яким ви звикли бачити банк?
Серйозна установа з ошатними спеціалістами в костюмах з краватками?
А кожне звернення ми маємо починати зі слів «Шановні…»
Якщо ви дійсно уявляєте внутрішню роботу банку саме так, настав час бути ближче до вас!
Ми залишили позаду стереотипи та вирішили відчути себе на вашому місці.
Сашко – нове перевтілення Юнекс Банку
Знайомтесь, це Сашко.
Якщо ви ще жодного разу його не зустрічали на моніторах або бачили, але задавались питанням «що то за хлопець?», то ми розповімо.
Сашко – активний та життєствердний, дотепний до коликів у животі і, головне, він звичайний українець.
В минулому Сашко жив від зарплати до зарплати, відкладав відпустку, збирав гроші на нові покупки та потім в нього з’явилась вона – кредитна картка ХочуКа. І що сталося:
  • Він змінив всі свої «хочу» на «буду», «купую», «маю» вже зараз,
  • Він став обличчям проекту кредитної картки ХочуКа.
Відтепер Сашко самостійно тестує на собі всі нові кешбеки, збирає цікаві пропозиції і розповідає про них на всіх каналах Юнекс Банку.
Тож котики вже не в тренді, а от Сашко – у тренді завжди!
Де можна побачити новини від Сашка?
По-перше, раз Сашко став обличчям всього проекту, то наш сайт не обійшовся без його буквального «обличчя». Так, у проекту «ХочуКа» з’явився яскравий сайт з простою подачею інформації: тільки конкретні цифри, реальні кешбеки і нічого більше.
По-друге, Instagram та Facebook – це місця сили Сашка. Саме тут ви зустрінете всі його «перли», селфі та самостійно протестовані пропозиції. Якщо ви ще не підписані, то ви знаєте, що треба робити: обирайте улюблену соцмережу та підписуйтесь!
По-третє, для людей у швидкому темпі життя Сашко з’являється в нашому Telegram-каналі. Вам зручно саме в Telegram? Якщо так, то приєднуйтесь і ви точно будете в курсі цікавих подій та новин.
І, останнє, куди ж без YouTube Сашко підготував для вас свіжий відеоогляд своїх вихідних з ХочуКою. Дивіться, і ви зрозумієте, чому ми обрали саме Сашка!
До речі, якщо вам було б цікаво читати наші креативні розсилки – надсилайте ваш e-mail на пошту. Бо ми відійшли від шаблонів і розробили новий формат. У кожному листі Сашко розкриватиме актуальні теми та пропонуватиме рішення, яке може змінити життя на краще.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас