Суд став на бік компанії Коломойського в суперечці з Приватбанком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд став на бік компанії Коломойського в суперечці з Приватбанком

Фондовий ринок
1466
Верховний суд у суперечці з державним Приватбанком став на бік олігарха Ігоря Коломойського. 10 жовтня відмовився задовольнити касаційну скаргу банку та залишив без змін рішення нижчих інстанцій, які відмовили йому у визнанні кредиторських вимог до «Дніпроавіа» на 1,5 млрд грн. Про це повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень (справа № 904/8902/17). Саму ж «Дніпроавіа» пов’язують з групою «Приват», співвласником якої є Коломойський.
Згідно з матеріалами суду, Приватбанк вимагав від компанії кошти і пеню за низкою кредитних договорів 2011-2014 років. Верховний суд вимоги скасував, посилаючись на свої ж рішення про визнання цих угод частково недійсними.

Як погасити кредит в Приватбанку

Що ж стосується попередніх інстанцій, то варто нагадати, що в травні 2019-го Центральний апеляційний госпсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу Приватбанку і залишив без змін рішення Господарського суду Дніпропетровської області від 17 грудня 2018 року, яким націоналізованому банку відмовили у визнанні його кредиторських вимог до авіакомпанії «Дніпроавіа» на 1,5 млрд грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас