Xiaomi представила світлодіодну лампу Yeelight Smart LED Bulb (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила світлодіодну лампу Yeelight Smart LED Bulb (фото)

Технології&Авто
4128
Компанія Yeelight, яка входить до екосистеми Xiaomi і виробляє розумну світлодіодну освітлювальну продукцію для дому, представила в Китаї нову розумну світлодіодну лампу Yeelight Smart LED Bulb. Новинка оцінена в еквівалент $18.
Зовні Yeelight Smart LED Bulb виглядає як традиційна лампа розжарювання, але насправді вона – це сучасний високотехнологічний продукт.
Читайте також: Xiaomi анонсувала флагманські HiFi-навушники
Розробники підкреслюють, що лампа поєднує класичний дизайн і сучасні технології світлодіодного освітлення.
Yeelight Smart LED Bulb підтримує регулювання яскравості, інтелектуальне управління, а також оснащений технологією, що забезпечує високу ефективність і економію енергії. Зокрема, встановлений в лампі високоефективний світлодіодний елемент забезпечує світлову віддачу до 117 лм/Вт.
Виробник запевняє, що його продукт перевершує наявні на ринку світлодіодні лампи і за яскравістю, і за енергоефективністю. У Xiaomi окремо відзначають, що лампа має колірну температуру 2700K і пропонує яскравість до 700 лм при максимальній потужності споживання 6 Вт, яку можна легко регулювати залежно від потреб.
Xiaomi представила світлодіодну лампу Yeelight Smart LED Bulb (фото)
Що стосується розумної складової, лампа Yeelight Smart LED підтримує Apple Homekit і систему розумного дому Xiaomi. Крім того, заявлена ​​підтримка Xiaomi AI Speaker, Yeelight Voice Assistant, голосового управління через Google Assistant і Amazon Alexa. Тобто, підтримується маса способів віддаленого управління.
Лампа оснащена модулем Wi-Fi Xiaomi Smart Home, за допомогою якого лампу можна підключити до домашньої мережі Wi-Fi, щоб можна було легко і зручно управляти освітленням через смартфон. Цоколь тут звичайний – E27.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас