"Агро-техніка" від Індустріалбанку в ТОП-15 кращих агрокредитних програм — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Агро-техніка" від Індустріалбанку в ТОП-15 кращих агрокредитних програм

Кредит&Депозит
38
Кредитна програма “Агро-техніка” від Індустріалбанку увійшла в ТОП-15 рейтингу кращих спеціалізованих програм кредитування для підприємств сфери АПК. Рейтинг складено аналітиками Prostobiz.ua та охоплює агрокредити терміном на три роки в гривні.
Аналітики Prostobiz.ua досліджували кредитні пропозиції більше 20 найбільших українських банків. Середня реальна ставка по таких кредитах становить 17,38% річних. Загальна кількість кредитних програм на вказаний термін – 109.
“В Індустріалбанку аграрії можуть обрати одну з двох програм кредитування: на поповнення обігових коштів “Агро-перспектива” та на придбання техніки та обладнання “Агро-техніка”. Ці продукти добре зарекомендували себе на ринку, та є затребуваними з боку наших клієнтів, адже відповідають основним вимогам агровиробників, – коментує Віталій Кисленко, Директор Департаменту корпоративного бізнесу Індустріалбанку, – В межах останньої програми можна отримати до 70% вартості техніки або обладнання без щомісячних комісій та штрафів за дострокове розірвання та з можливістю встановлення індивідуального графіку погашення основної суми кредиту та відсотків, враховуючи сезонність виробництва та грошові потоки клієнта. Крім того, Індустріалбанк в межах співпраці з Мінагрополітики допоможе отримати державну компенсацію, якщо обрано техніку вітчизняного виробництва з переліку, затвердженого Кабінетом Міністрів”.
Нагадаємо, що оновлено перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, а саме в межах державної програми часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Програма передбачає, що аграрії, які приймуть рішення придбати техніку та обладнання вітчизняного виробництва, отримають компенсацію витрат у розмірі до 25% вартості (див Постанову КМУ). Зокрема, програма розповсюджується на техніку та обладнання для агропромислового комплексу, спеціальні вагони для перевезення зерна, обладнання для виробництва біоетанолу та електроенергії з біомаси. Індустріалбанк є одним з уповноважених банків, через які можливе здійснення купівлі техніки та обладнання та отримання компенсації. Меморандум про загальні засади співробітництва з Мінагрополітики підписано Індустріалбанком на початку квітня 2018 року.
Докладніше про програми “Агро-перспектива” та “Агро-техніка” можна подивитися на сайті банку.
 
Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) – універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов’язків Експрес-Банку, об’єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 “Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів” за рейтингом агенства “Стандарт-Рейтинг” (Україна).
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас