Telegram опублікував правила використання свого криптогаманця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Telegram опублікував правила використання свого криптогаманця

Фінтех і Картки
868
Telegram опублікував правила використання криптовалютного гаманця Grams Wallet.
Згідно з документом, криптогаманець буде вбудований в месенджер, а також доступний як окремий додаток. Скористатися ним зможуть особи, старші за 18 років.
Telegram не зберігатиме особисті дані, приватні ключі і паролі від Grams Wallet. Тому в разі втрати доступу до гаманця він не зможе допомогти його відновити.
Гаманець повинен використовуватися тільки в рамках закону. Особи, які перебувають під санкціями або проживають в країнах, що перебувають у санкційних списках, користуватися ним не зможуть. Про які саме санкції йде мова, в документі не уточнюється.
Telegram може в будь-який момент видалити обліковий запис або обмежити доступ користувача до окремих або всіх послуг, доступних в Grams Wallet. Це може бути зроблено з “будь-якої причини”.
Всі транзакції з криптовалютою Gram, що створюються за допомогою Grams Wallet, повинні бути підтверджені і записані в блокчейні TON. При цьому Telegram не має контролю над мережею TON Blockchain і не може гарантувати, що деталі транзакцій, які передаються, будуть підтверджені і збережені в блокчейні. Платформа також може стягувати комісії за проведення транзакцій, але Telegram не відповідає за ці збори.
Telegram також не несе відповідальності за будь-які збитки, пов’язані з використанням сторонніх сервісів при роботі з Grams Wallet.
Telegram також залишив за собою право в односторонньому порядку змінювати умови угоди – нові правила набудуть чинності з моменту публікації. Тому користувачам рекомендується періодично перевіряти їх на предмет можливих змін.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас