У Києві з'явилися автоугонщики за методом «гроші під двірниками» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві з'явилися автоугонщики за методом «гроші під двірниками»

Технології&Авто
6277
У Києві активізувалися шахраї, які, виманюють водіїв із салону за допомогою грошей на лобовому склі, а самі тим часом викрадають автомобіль, повідомляють активісти dtp.kiev.ua в Instagram.
Один з останніх випадків такого злочину в українській столиці стався біля одного з супермаркетів. На щастя, потенційна «жертва» раніше вже знала про подібний спосіб викрадення авто, і тому не піддалася на нього.
Автомобіліст, вийшовши з супермаркету і сівши в свій автомобіль, раптом побачив зовні на лобовому склі грошову купюру в 500 грн. Замість того, щоб вийти з авто і взяти гроші, водій замкнувся, завів двигун і поїхав. Одночасно з ним з парковки супермаркета рушила іномарка без номерів, але з сильно затонованованими шибками. Переслідувати грамотного водія вона не стала.
Подібний спосіб викрадення автомобілів не новий. Ми раніше про нього вже розповідали. Нагадаємо, що найчастіше купюри під двірники підкладають на паркінгах біля супермаркетів і ТЦ, і таким чином, щоб водій її відразу не помітив. Якщо водій, завівши мотор, виходить з салону, щоб взяти купюру, на його місце швидко сідає злочинець і їде.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас