Як отримати вигідний кредит готівкою? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Як отримати вигідний кредит готівкою?

Кредит&Депозит
549
Сьогодні, здається, отримати кредит готівкою людині, у якої виникли тимчасові фінансові труднощі, не є проблемою.
Але зрозуміти, де, все ж таки, вигідніше отримати необхідну суму та за яких умов різні фінансові установи працюють з позичальником — буває доволі важко.
Розглянемо ж основні шляхи отримання кредиту готівкою, їх плюси й мінуси.
Як отримати вигідний кредит готівкою?
Готівковий кредит від банку
Банківські установи спроможні видавати суми різного розміру, від споживчих до забезпечених кредитів.
Для отримання навіть невеликої суми готівкою позичальнику необхідно довести свою фінансову спроможність, надавши довідку про доходи.
На жаль, це можливо не завжди. До того ж, навіть якщо особа має цей документ, сума заробітної плати “на папері” може суттєво відрізнятися від реальної. Але банк буде спиратися саме на цю довідку.
Якщо ж клієнту потрібна істотна сума й він має правовстановлюючі документи на об’єкт нерухомості або транспортний засіб — банк надасть позичальнику кредит під заставу.
Також треба відмітити, що кожен клієнт при зверненні проходить прискіпливу перевірку, для якої йому необхідно надати пакет певних документів. На підставі отриманих даних та аналізу кредитної історії клієнта банком і надається остаточне рішення. Якщо відповідь негативна — дізнатися про причину відмови неможливо.
Кредит від приватної особи
У разі потреби в невеликій сумі грошей, готівку від приватного позикодавця можна отримати без документів, що підтверджують фінансову платоспроможність. Запорукою в цій угоді є розписка позичальника, в якій він гарантує віддати борг з відсотками в чітко визначений строк.
Якщо ж сума позики є вагомою, то позикодавцю знадобляться додаткові гарантії і клієнту доведеться оформити кредит під заставу майна.
У сфері таких фінансових відносин комісія за позику — найвища. До того ж, угоди з приватними позикодавцями апріорі є доволі ризикованими, зважаючи на велику кількість шарлатанів в цій царині та далеко не завжди законні методи тиску на боржників.
Готівковий кредит від МФО (мікрофінансової організації)
Скористатися послугами МФО та вигідно взяти кредит у випадках, що мають певний збіг обставин — часто є одним з найкращих варіантів розв’язання фінансової проблеми.
Отримати необхідну суму за допомогою цих сервісів напрочуд легко й швидко.
  • Для МФО неважливо, чи офіційно Ви працевлаштовані, скільки часу пропрацювали за останнім місцем роботи, чи маєте постійний дохід, якого розміру Ваша реальна заробітна плата, студент Ви чи пенсіонер.
  • Вам не потрібно мати при собі жодних документів для отримання кредиту, крім паспорта та ідентифікаційного коду.
  • Вам терміново потрібні гроші й немає часу чекати? Рішення про надання позики ухвалюється впродовж 30 хвилин.
  • МФО набагато лояльніше відносяться до людей з поганою кредитною історією чи наявністю зобов’язань в інших фінансових установах та можуть надати кредит навіть за таких обставин.
Як отримати вигідний кредит готівкою?
Звісно, комісія за готівковий кредит тут вища, ніж в банківських організаціях. Це обумовлено зрозумілими ризиками в цій сфері.
Але деякі МФО оформлюють безвідсотковий кредит новим клієнтам, а також проводять численні акції та надають бонусні промокоди.
До числа перевірених кредитних провайдерів відноситься й сервіс Готівничка. Ви завжди можете звернутися до нас в разі настання тимчасової фінансової скрути й отримати необхідну суму за вигідних умов.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас