Кращий вибір сучасного підприємця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кращий вибір сучасного підприємця

Кредит&Депозит
103
Депозит “Класичний” для фізичних осіб-підприємців визнаний в ТОП-3 кращих депозитних програм в іноземній валюті на три місяці. Аналітики Prostobiz.ua досліджували депозитні пропозиції більше 20 найбільш великих українських банків за підсумками вересня. Середня ставка по ринку складає 1,79%. В Індустріалбанку розмістити тимчасово вільні кошти у доларах США підприємці можуть під 3,75% річних (від 93 днів) або 3,25% річних (до 92 днів).
Ознайомитися з повним рейтингом можна на порталі Prostobiz.ua. Але депозитні програми – це не єдиний продукт, який заслуговує на увагу малого бізнесу. Індустріалбанк пропонує фізичним особам-підприємцям дуже зручну лінійку тарифних пакетів для розрахунково-касового обслуговування: базові тарифи та тарифні пакети “Електрон” та “Бізнес ІТ”.
Базові тарифи є оптимальним вибором підприємця на початку співпраці з банком для вибору одного з тарифних пакетів, втім на умовах цих тарифів можна обслуговуватися постійно:
Кращий вибір сучасного підприємця
Фізичні особи-суб’єкти підприємницької діяльності задіяні у сфері IT можуть обрати пакет Бізнес- ІТ, який не має визначеного терміну дії. До того ж пакет передбачає емісію однієї корпоративної картки МС Standart або Visa Business Electron. Перекази в гривні за системою “Industrial24_Business” в операційний час за межі банку тарифікуються по 2 гривні за платіж (без ПДВ). Основні умови пакету:
Кращий вибір сучасного підприємця
Іншим варіантом розрахунково-касового обслуговування для фізичних осіб-підприємців є тарифний пакет Електрон. Він стане доречним, якщо є потреба у платіжній картці, адже пакет передбачає випуск однієї корпоративної картки МС Standart або Visa Business та до того ж враховує 25 переказів в гривні за системою “Industrial24_Business” в операційний час за межі банку без додаткових комісій. Основні умови пакету:
Кращий вибір сучасного підприємця
Докладніше про тарифи читайте на порталі банку в розділі Умови, тарифи та послуги в підрозділі ФОП п.п. 2.3. “Базові тарифи” та 2.5. “Тарифні пакети”.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас