До Ради внесли ще два законопроекти щодо земельної реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До Ради внесли ще два законопроекти щодо земельної реформи

Аграрний ринок
424
Депутати фракції «Слуга народу» внесли до Верховної Ради ще два законопроекти про запровадження в Україні ринку землі сільськогосподарського призначення.
Ці законопроекти №2195 та №2194 з’явилися на сайті парламенту.
Наразі текстів законопроектів ще немає, однак з їхніх назв (“Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо продажу земельних ділянок державної та комунальної власності або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) через електронні аукціони” та “Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин”) відомо, що депутати планують запровадити ними електронні аукціони з продажу сільськогосподарської землі або її оренди, а також провести дерегуляцію у сфері земельних відносин.
«Більше ніяких ударів гонгу та стосів паперу за зачиненими дверима. Всі аукціони – лише онлайн. №2195 – один з трьох законопроектів пакету земельної реформи і дуже важливий», — прокоментувала авторка одного із зареєстрованих законопроектів Роксолана Підласа у Facebook.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас