Альфа-Банк Україна виступив партнером NED 2019: День нового підприємця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна виступив партнером NED 2019: День нового підприємця

Особисті фінанси
14
Альфа-Банк Україна та діджитал-платформа для підприємців «ОК, Альфа!» виступили партнером заходу, присвяченого Дню нового підприємця. Організатором NED 2019 виступив парк інноваційних технологій UNIT.City, що створює інфраструктуру для розвитку бізнесу в сфері високих технологій.
Альфа-Банк Україна, який обрав стратегію розвитку МСБ та підтримки IT-бізнесу як окремого стріму, 13 вересня приєднався до UNIT.City. Банк підтримав ідею популяризації підприємництва в Україні та створення кращих бізнес-умов для IT-підприємців. А також представив свою діджитал-платформу “ОК, Альфа!” і пакет з преміальними сервісами для IT – Digital IT.
Ігор Вірясов, віце-президент, директор з малого і середнього бізнесу Альфа-Банку Україна, відзначив: «Ми із задоволенням приєдналися до NED 2019, адже як банк динамічно розвиваємо сучасний онлайн-банк та створюємо банківські пропозиції, що допомагають бізнесу рости. Наше завдання – максимально диджиталізувати свої послуги та спрощувати взаємодію клієнтів з банком – тоді в них з’явиться більше часу для свого бізнесу, для креативних ідей і нових починань, а також – надійне підґрунтя для масштабування бізнесу і виходу на нові ринки. Вже сьогодні ми пропонуємо своїм клієнтам (ФОП та фізособам), які працюють в IT-сфері, вигідні тарифи та преміальний сервіс на діджитал-платформі «ОК, Альфа»!» і маємо великі плани на подальший розвиток у цій галузі.»
Василь Хмельницький, український підприємець, засновник UNIT.City: «Майбутню економіку нашої країни будуть створювати малий і середній бізнес. Саме тому так важливо зробити підприємництво репутаційним, щоб бути підприємцем в Україні було престижно. Відзначаючи День нового підприємця, ми хотіли не тільки підтримати теперішніх і потенційних бізнесменів, але й об’єднати їх для створення повноцінної спільноти, здорової підприємницької екосистеми і кращих умов для бізнесу в Україні.»
Нагадаємо, 13 вересня в інноваційному парку UNIT.City відбувся NED 2019: День нового підприємця та презентація виробничого акселератора INDAX і UNIT school of business. У заході взяли участь Василь Хмельницький, український підприємець та засновник UFuture Investment Group, Михайло Федоров, віце-прем’єр-міністр цифрової трансформації, успішні українські підприємці та резиденти парку.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас