Одеська митниця збільшила кількість оформлень контейнерів до 45% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеська митниця збільшила кількість оформлень контейнерів до 45%

Казна та Політика
875
Завдяки кращому сервісу і більш прогнозованим умовам роботи, на Одеській митниці кількість оформлень контейнерів збільшилася до 45%. Про це в інтерв’ю інформаційному агентству “Контекст-Причорномор’я” повідомив в.о. начальника митниці Володимир Передерій.
“Минулого року на Одеській митниці, кажучи простою мовою, розмитнювалось близько 30% контейнерів, які йшли через морські порти нашого регіону. Решта 70% йшли транзитом – або на внутрішні митниці, або за кордон. Чому вони не оформлялися в Одесі? Тому що на інших митницях був кращий сервіс і більш прогнозовані умови роботи. Так от, сьогодні на Одеській митниці кількість оформлень контейнерів збільшилася до 45%!”, – заявив Володимир Передерій.
Він пояснив, що сприятливі умови для бізнесу забезпечують такі чинники, як доскональне дотримання положень Митного кодексу та якісний сервіс для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.
В цілому, за словами Володимира Передерія, на Одеській митниці за 7 місяців було оформлено майже 47,5 тисячі контейнерів, що більше на 36,5% або на 12 тисяч штук, ніж за аналогічний період 2018 року.
При цьому Одеська митниця домоглася збільшення питомої ваги в загальному обсязі імпорту оподаткування товарів з високим рівнем митної вартості та оподаткування, таких як: легкові автомобілі, взуття, тканина, металоконструкції, одяг, побутова техніка, іграшка, меблі.
Загальна митна вартість зазначених товарів збільшилася більш ніж в 2 рази, а розмір сплачених платежів – в 2,1 разу.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас