Samsung випустить гнучкий смартфон Galaxy Fold у вересні (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung випустить гнучкий смартфон Galaxy Fold у вересні (фото)

Технології&Авто
461
Компанія Samsung припинила чутки про передбачувані терміни випуску флагманського смартфона Galaxy Fold з гнучким екраном офіційним повідомленням.
Про це повідомляє портал IXBT.com.
“Смартфон готовий до продажу і з’явиться на полицях магазинів у вересні. Спершу модель мала надійти в продаж у квітні, таким чином, на доопрацювання пристрою у компанії пішло 4-5 місяців”, – йдеться в повідомленні.
Відзначається, що Samsung також опублікувала перелік заходів, які повинні вберегти екран смартфона від пошкоджень в майбутньому. Так, верхній захисний шар екрана Infinity Flex Display заходить за лицьову панель, це робить його невід’ємною частиною структури дисплея, не призначеної для зняття. Корпус посилений для кращого захисту пристрою від зовнішніх часток і пилу: в області верхньої і нижньої частин петлі з’явилися захисні кришки, додаткові металеві шари під Infinity Flex Display захищають екран, простір між шарніром і корпусом Galaxy Fold зменшено.
Разом з цим в Samsung попрацювали над поліпшенням користувацького інтерфейсу: оптимізували велику кількість додатків і сервісів для “унікального складного UX”.
Наразі Samsung проводить фінальні тести Galaxy Fold. Смартфон надійде в продаж в деяких країнах починаючи з вересня, але точні дати будуть повідомлені ближче до старту продажів.
Samsung випустить гнучкий смартфон Galaxy Fold у вересні (фото)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас