НАБУ завело справу на інженерів "моста Кличка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ завело справу на інженерів "моста Кличка"

Казна та Політика
1683
Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальне провадження стосовно скляного “моста Кличка”. Відомство підозрює працівників КП Інженерний центр (виконавчий орган КМДА) в розтраті коштів або перевищенні службових повноважень.
“Комунальне підприємство не проводило архітектурний конкурс, незважаючи на вимоги законодавства. Справу відкрили за заявою юристів проекту Тисни”, – йдеться в повідомленні.
Зазначається, що якщо НАБУ доведе свою правоту, працівникам КП Інженерний центр може загрожувати позбавлення волі від 7 до 12 років, включно з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певними видами діяльності на термін до 3 років з конфіскацією майна.
Раніше журналісти з’ясували, що новий пішохідно-велосипедний міст між парками Хрещатий і Володимирська гірка в Києві побудували з безліччю порушень законодавства. Наприклад, архітектурна інспекція дала дозвіл на будівництво, хоча у замовника не було всіх документів. Або, наприклад, вже після отримання розміщення проект було замінено, внаслідок чого вартість зросла на 100 мільйонів гривень.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас