У ДФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ (інфографіка)

Казна та Політика
266
В Україні бізнесменам, які ввозять в країну обладнання на суму від 11,3 млн євро і 1,4 млн дол., Державна фіскальна служба надає розстрочку податку на додану вартість (ПДВ). Станом на 1 червня цього року ДФС прийняла 179 рішень на видачу підприємцям такої розстрочки.
Про це повідомляє прес-служба ДФС.
Як зазначається, за 60 заявками рішення було прийнято митницями за погодженням з ДФС. Причина – сума податку, заявлена до розстрочки, становить понад 1 млн грн.
“Найбільша сума розстрочки надана Київською митницею ДФС – 1,9 млн євро і 712,5 тис. дол., Харківською митницею ДФС – 2,3 млн євро і Хмельницькою митницею ДФС – 1,5 млн євро і 185,5 тис. дол. і Дніпропетровською митницею ДФС – 1,3 млн євро (у валюті контракту)”, – йдеться в повідомленні.
Отримати розстрочку можна при ввезенні обладнання для власного виробництва в легкій, металообробній, харчовій промисловості, будівельній галузі, медичного обладнання та скловиробів.
Станом на 1 липня цього року, заявки на отримання розстрочки по ПДВ склали понад 313 бізнесменів. Розглянуто було 307 заяв. Щодо 80-ти з них підприємці отримали негативну відповідь. Розстрочку їм не дали в зв’язку з податковими боргами, наявними на їхніх підприємствах.
У ДФС розповіли, як можна отримати розстрочку на ПДВ (інфографіка)
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас