Чорний колір — головний тренд у дизайні ванних кімнат 2019-2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорний колір — головний тренд у дизайні ванних кімнат 2019-2020

Нерухомість
2010
Палітра темних кольорів універсальна, її використовують у багатьох стилях: лофт, мінімалізм, ар-деко, класиці. Агатові, нікелеві або антрацитові відтінки гармонійно виглядають у брутальних чоловічих проектах, а також вишуканих жіночих ванних. Дизайнери використовують різні елементи чорного: меблі, сантехніку, оздоблювальні матеріали, аксесуари.
Чорний колір — головний тренд у дизайні ванних кімнат 2019-2020
Популярність цього кольору підтвердила міжнародна виставка ISH, яка відбулася у березні поточного року у Франкфурті. Там провідні дизайнери світу демонстрували колекції сантехніки. Більшість компаній представили власні лінійки ванн, унітазів, раковин, біде та змішувачів у стилі black. Колекції показали, наскільки багатогранним є цей колір, з його відтінками, текстурами, матовим чи глянцевим блиском. В Україні сантехніка в чорному кольорі набирає популярності величезними темпами.
Небагато людей сьогодні готові до радикальних змін у ванній кімнаті, а саме темної сантехніки. Тому дизайнери пропонують доповнювати інтер’єри стильним обладнанням. В інтернет-магазині Імперія Сантехніки є чорні змішувачі чеської фірми Imprese, італійської Paffoni, американської Graff та ін. Лінійка вражає різноманітністю нікелевих, агатових моделей у глянцевому та матовому виконанні. Такий невеликий елемент, як кран над умивальником, здатний оживити застарілий інтер’єр, зробити його стильним й актуальним.
Як вписати чорну сантехніку в інтер’єр?
Працюючи з темною палітрою, важливо не перестаратися і дотримуватись балансу. Професіонали радять поєднувати темні елементи зі світлим кахлем і натуральним деревом. Найкраще агатова сантехніка виглядає на тлі плитки під мармур або натуральний камінь. Також важливо працювати зі світлом, створивши багаторівневу систему освітлення. У погано освітленій кімнаті ванна кольору “антрацит” виглядатиме похмуро.
Чорний колір — головний тренд у дизайні ванних кімнат 2019-2020
Багатогранність темної палітри розкриває величезні можливості у виборі обладнання. З темним умивальником відмінно поєднуються крани, покриті глянцевим і матовим хромом. Ба більше, вони чудово виглядають з мідним і золотим обладнанням. Золото, у поєднанні з темною раковиною або меблями, створює розкішну, елітарну атмосферу. Також часто використовують техніку монохром, підбираючи елементи одного кольору. Комплекти в стилі total black виглядають стильно та сучасно.
Чорний колір — головний тренд у дизайні ванних кімнат 2019-2020
Власникам невеликих санвузлів радять встановлювати сантехніку світлих відтінків, адже вона не обтяжує простір. Крани чи душові стійки часто роблять контрастним. Чорний змішувач — вдале доповнення до білосніжного умивальника з мармуру або литого каменю. Цей невеликий елемент стане контрастним акцентом у санвузлі. Доповнити палітру рекомендують душовою стійкою або тримачем для рушників такого ж кольору.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас