А-Банк і Mastercard випустили нову кредитну карту з унікальним дизайном. Карта «Зелена» дає безкоштовний доступ до ліміту до 200 000 грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

А-Банк і Mastercard випустили нову кредитну карту з унікальним дизайном. Карта «Зелена» дає безкоштовний доступ до ліміту до 200 000 грн.

Фінтех і Картки
33345
А-Банк дозволяє користуватися своїми грошима безкоштовно і заробляти на кешбеці. Нова кредитна карта дає 62 дня пільгового періоду.
Клієнти А-Банку вже можуть отримати нову кредитну карту, яка дозволить забути про готівку і зробити всі розрахунки простими і зручними. Нова карта «Зелена» відкриває доступ до ліміту до 200 000 грн, при цьому користуватися грошима можна безкоштовно. В рамках нового кредитного продукту банк буде випускати для своїх клієнтів картки міжнародної платіжної системи Mastercard, яка забезпечує високу швидкість розрахунків і використовує самі передові технології для захисту операцій клієнтів. Карта має чіп і технологію безконтактної оплати. Розрахуватися безконтактно можна в торгових терміналах супермаркетів, аптек, кафе, АЗС та інших точок по всій Україні, число яких в 1 кварталі 2019 року, згідно зі статистикою НБУ залишило 306,2 тис. Шт. Шукайте логотип безконтактної оплати Mastercard на касі або терміналі. Якщо ви опинитеся в місці, де не приймають безконтактні розрахунки, ви також зможете скористатися вашою карткою використовуючи чіп або магнітну смугу.
А-Банк і Mastercard випустили нову кредитну карту з унікальним дизайном. Карта «Зелена» дає безкоштовний доступ до ліміту до 200 000 грн.
Дизайн нової карти «Зелена» відрізняє її від кредиток інших банків. Базовим кольором кредитки є матовий сірий, а оживляє дизайн логотип банку – зелене яблуко. Щоб кредитку легко було знайти в гаманці, дизайнери внесли оригінальний акцент: зробили краї картки кольоровими. Тепер користувачі зможуть швидко і безпомилково вибрати потрібну карту.
На відміну від інших кредитних карт А-Банку, «Зелена» дозволяє отримати кредит в подвійному розмірі. Для порівняння, найпопулярніша карта А-Банку Універсальна Gold має кредитний ліміт всього 100 тис. Грн. Крім того, нова карта дає збільшений пільговий період, який становить 2 місяці.
Оформити картку «Зелена» можна абсолютно безкоштовно, при цьому отримати наступні переваги:
  • кредитний ліміт до 200 000 грн;
  • безвідсоткове користування грошима – 62 дня (за умови повного погашення до закінчення пільгового періоду);
  • кешбек 20% на дві обрані категорії (новий список для вибору пропонується банком щомісячно);
  • безкоштовне користування кредиткою (оформлення, обслуговування, перевипуск та користування банкінгом);
  • швидке оформлення (всього 15 хвилин, також можливість подачі заявки онлайн);
  • економічна оплата товарів (при розрахунку комісія не стягується);
  • зручне поповнення карти (через термінал, банківську карту або грошовим переказом без комісії А-Банку);
  • розраховуватися кредитною карткою можна не тільки на території України, а й за кордоном завдяки платіжній системі Mastercard.
А-Банк і Mastercard випустили нову кредитну карту з унікальним дизайном. Карта «Зелена» дає безкоштовний доступ до ліміту до 200 000 грн.
Повну інформацію про карту «Зелена» можна подивитися на офіційному сайті банку.
На додаток до нової кредитки, А-Банк анонсує вихід ще одного продукту. З кінця червня можна буде користуватися оновленим додатком для iOS, з революційною концепцією управління. Автори інноваційного дизайну – компанія Middleware. Бекенд мобільного додатка реалізований на базі технологій Corezoid Process Engine і Deepmemo Rules Engine.
За матеріалами:
А-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас