Ford розраховує перевести всі заводи на «зелену» енергію до 2035 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford розраховує перевести всі заводи на «зелену» енергію до 2035 року

Фондовий ринок
297
Автовиробник Ford розповів про ініціативи, які планується здійснити в рамках масштабної програми щодо трансформації в компанію, яка створює «розумні» автомобілі для «розумного» світу.
Мова, зокрема, йде про заходи, націлені на поліпшення екологічної обстановки. Відзначається, що компанія досягла своєї попередньої мети, поставленої в 2010 році: на вісім років раніше встановленого терміну скоротила викиди парникових газів від виробництва автомобілів на 30%.
Надалі Ford планує використовувати тільки перероблений пластик і пластик з відновлюваних джерел для виробництва автомобілів у всьому світі. Так, до 2030 року компанія повністю припинить використання одноразового пластику у виробництві.
До 2035 року Ford повністю переведе всі свої заводи на відновлювану енергію. Це означає, що компанія буде застосовувати енергію з природних джерел: гідроенергетику, геотермальну енергію, енергію вітру або сонця.
Ford продовжить активно впроваджувати технології електрифікації. Такі автомобілі допоможуть знизити рівень забруднення і шуму в містах. Електрифікація зачепить весь модельний ряд – від малих сімейних автомобілів до позашляховиків. У перспективі планується випуск електрифікованого спортивного кросовера і повністю електричної версії фургона Transit.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас