У Києві можна оплатити проїзд у громадському транспорті за допомогою ще одного сервісу для смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві можна оплатити проїзд у громадському транспорті за допомогою ще одного сервісу для смартфона

Фінтех і Картки
1768
У традиційного квитка для проїзду в пасажирському транспорті з’явилася ще одна альтернатива – електронний QR-квиток від Portmone. З ним оплатити проїзд можна прямо з екрана свого смартфона.
Про це повідомили в компанії.
Такий квиток вже можна купити онлайн в оновленому додатку.
“Процес купівлі QR-квитка максимально простий і не вимагає від користувача якихось особливих знань або умінь. Спочатку встановіть на свій смартфон мобільний додаток. Далі на головному вікні виберіть розділ Проїзд в Києві, звідки купіть необхідну кількість QR-квитків. Ціна одного квитка становить 8 гривень, а при його купівлі відсутня комісія і будь-які приховані платежі”, – кажуть у компанії, яка розробила додаток.
Для оплати проїзду піднесіть екран смартфона з зображенням QR-квитка до валідатора і дочекайтеся, поки додаток і зчитувальний пристрій проінформують про успішну оплату. У додатку можна подивитися кількість квитків, що залишилися, а також точний час і дату вже використаних.
Зараз КМДА робить все можливе, щоб якомога швидше обладнати валідаторами весь громадський транспорт: фунікулер, трамваї, метрополітен, автобуси, тролейбуси, міська електричка, маршрутні автобуси.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас