Roshen через суд закріпив за собою червону стрічку для тортів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Roshen через суд закріпив за собою червону стрічку для тортів

Фондовий ринок
1443
Господарський суд міста Києва задовольнив позов Кондитерської корпорації Roshen проти Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та державного підприємства “Укрпатент” щодо реєстрації знака у вигляді “червоного кольору матеріалів для упакування кондитерських виробів”.
Про це йдеться у рішенні Господарського суду міста Києва від 3 червня 2019 року, що зазначено у реєстрі судових рішень.
“Позов задовольнити. Визнати право інтелектуальної власності Дочірнього підприємства «Кондитерська Корпорація “Рошен” на знак для товарів і послуг за заявкою №m 2017 10458 від 13.05.2017 року для товарів 22 класу МКТП: “пакувальні або перев`язувальні стрічки неметалеві; стрічки із поліпропілену для обгортання”, та товарів 30 класу МКТП: “борошняні кондитерські вироби, торти”, – йдеться у рішенні суду.
Також суд визнав недійсними висновок Укрпатенту і рішення Апеляційної палати Мінекономрозвитку, якими підприємству раніше відмовили в реєстрації спірного знака.
Таким чином Кондитерська корпорація Roshen отримала виключне право на використання для упакування тортів червоної стрічки, й іншим виробникам заборонено користуватися цим товарним знаком.
Наразі у судовому реєстрі немає інформації про подання Мінекономрозвитку та Укрпатентом апеляційної скарги на рішення суду першої інстанції.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас