Маск: Tesla Pickup буде функціональнішою, ніж Ford F-150, і швидшою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Маск: Tesla Pickup буде функціональнішою, ніж Ford F-150, і швидшою

Фондовий ринок
1776
Ілон Маск видав чергову порцію новин про майбутній електричний пікапі Tesla Pickup на запису подкасту Ride the Lighting в минулі вихідні. Зокрема, він заявив, що новинка буде кращою, ніж найпопулярніший пікап Америки Ford F-150, а його вартість стартує з позначки менш ніж $ 50,000.
«Ми не хочемо, щоб він був занадто дорогим. Я думаю, що цінник має починатися з позначки менше ніж $50 тис., наприклад – $49 тис. за стартову версію. В ідеалі ще менше. Він просто не може бути недоступним покупцеві. Звісно, будуть і версії пікапа помітно дорожчі, але найекономніші покупці зможуть отримати дійсно відмінну вантажівку за 49 тис. Або навіть менше», – зазначив Ілон Маск.
Керівник компанії Tesla також розповів більше подробиць про дизайн пікапа, який він раніше називав виконаним в стилі кіберпанк-фільмів Blade Runner.
«Він буде неймовірно функціональним з точки зору вантажопідйомності і при цьому матиме вигляд просто приголомшливий – але зовсім не такий, як «нормальні» пікапи. Він буде в стилі наукової фантастики. Це означає, що за дизайном він підійде далеко не кожному. Так що якщо хтось захоче отримати пікап, який матиме вигляда, як типові моделі цього формату останні 20-40 років, то Tesla Pickup, швидше за все, не для нього».
За його словами, різниця в зовнішності між типовими пікапами і Tesla Pickup буде порівнянна з різницею між конем з каретою і автомобілем.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас