Слідом за Samsung: Sony розробляє гнучкий пристрій Xperia F 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Слідом за Samsung: Sony розробляє гнучкий пристрій Xperia F 5G

Технології&Авто
279
Корпорація Sony, за повідомленнями джерел мережі, планує вийти на ринок смартфонів з гнучким пристроєм Xperia F 5G з незвичайним співвідношенням сторін.
Кажуть, що японський виробник телефонів веде переговори з Samsung про постачання OLED-дисплеїв зі співвідношенням сторін 21:18 передає GizmoChina.
Навіть назва натякає на пристрій, що має складаний дисплей. Проте співвідношення сторін також містить приховану інформацію. Новий Xperia 1 має співвідношення сторін 21:9, що означає, що цей пристрій із співвідношенням сторін 21:18 аналогічний наявності двох телефонів Xperia 1 поруч. Єдиний спосіб роботи цієї конструкції – якщо вона складається.
Джерело також повідомляє, що смартфон Xperia F 5G буде випущений в 2020 році разом з PlayStation 5. Як видно з назви, цей пристрій буде підтримувати технологію 5G. Є припущення, що його поява разом з консоллю Sony наступного покоління може означати, що гаджет отримає деякі ігрові функції.
Sony заявляє, що її пристрої призначені для розваги, тому не виключено, що Xperia F 5G має спеціальні функції, пов’язані з PlayStation 5. А завдяки підтримці 5G власники можуть отримати нові способи грати в консольні ігри на своєму смартфоні.
Додамо, складаний смартфон Samsung Galaxy Fold ще не отримав нову дату випуску після низки проблем з дисплеєм. Модель Mate X від Huawei теж скоро не з’явиться, в зв’язку з проблемами, з якими стикається китайський виробник. Таким чином, Sony може встигнути потрапити в число лідерів в новому сегменті смартфонів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас