ASUS готує смартфон з незвичайним дизайном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ASUS готує смартфон з незвичайним дизайном

Технології&Авто
1201
У мережі з’явилися кадри нового смартфона ASUS ZenFone 6, який буде оснащений поворотною подвійною камерою.
Про це пише GizmoChina.
Смартфон ZenFone 6 оснащений потужним дисплеєм, який не має виїмки. Підборіддя пристрою трохи товще від звичайного. На тонкій верхній панелі телефона можна побачити динамік.
ZenFone 6 Не оснастили камерою для Селфі. Річ у тім, що датчики основної подвійної камери можуть повертатися вперед, зміщуючи дисплей вниз. Задня панель телефона оснащена зчитувачем відбитків пальців. Також ззаду можна побачити найменування тайванської компанії. Заднє скло має 3D вигнутий дизайн і градієнстну текстуру.
Кажуть, що поворотна двухкамерная камера телефона оснащена 48-мегапіксельним основним сенсором Sony IMX586 і надшироким об’єктивом на 13 Мп. Модуль з камерами виконаний з якогось “рідкого металу” (liquid metal), що робить його легким.
Очікується, що телефон буде поставлятися з акумулятором ємністю 5000 мАг, який буде підтримувати технологію швидкої зарядки Quick Charge 4.0. Схоже, що ZenFone 6 буде доступний в чорному і сріблясто-синьому кольорах. Немає ніяких підтверджень того, чи буде ZenFone 6 і передбачуваний флагманський телефон ZenFone 6Z мати однаковий дизайн.
Передбачається, що смартфон буде оснащений 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1080 × 2340 пікселів і співвідношенням сторін 19,5: 9. Екран телефона захищений Gorilla Glass 6. Смартфон буде працювати на мобільній платформі Snapdragon 855. Очікується кілька варіантів пам’яті: 4 ГБ ОЗУ + 128 ГБ для зберігання, 8 Гб оперативної пам’яті + 256 ГБ для зберігання і 12 ГБ ОЗУ + 512 ГБ для зберігання.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас