Українська платіжна система «ЛЕО» отримала статус міжнародної платіжної системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Українська платіжна система «ЛЕО» отримала статус міжнародної платіжної системи

912
В Україні з’явилася ще одна міжнародна платіжна система. Нею стала внутрішньодержавна платіжна система «ЛЕО». Відповідне рішення опубліковане на сайті Національного банку України.
_Згідно із свідоцтвом, виданим від 26 квітня 2019 року, платіжна система отримала новий статус — міжнародна платіжна система «LEO». Платіжною організацією МПС «LЕО» залишається ТОВ «ФК ЛЕОГЕЙМІНГ ПЕЙ». У 2016 році компанія отримала ліцензію НБУ на переказ коштів у національній валюті без відкриття рахунків, а вже 3 січня 2017 року ре-гулятор затвердив реєстрацію правил внутрішньодержавної платіжної системи ЛЕО
Міжнародна платіжна система «LEO» стала четвертою міжнародною платіжною системою з 14 зареєстрованих, платіжними організаціями яких є небанківські фінансові установи.
Новий статус дає МПС «LЕО» право:
1. Здійснювати міжнародні грошові перекази;
2. Працювати на території інших країн;
3. Працювати безпосередньо з іноземними контрагентами.
Розрахунковими банками МПС ЛЕО є державний банк АБ «Укргазбанк» та комерційний банк АТ АКБ «Конкорд» (Concord Bank).
У компанії оцінюють позитивне рішення Національного банку як ще один крок на шляху лібералізації фінансового ринку, яка вже серйозно змінила вітчизняний транзакційний бізнес.
«Поява нової міжнародної платіжної системи — це чіткий сигнал того, що пріоритетом дер-жавних інтересів є інтеграція фінансової системи в загальносвітову практику. Значення МПС «LEO» для LeoGaming складно переоцінити: більше прозорості в роботі для наших міжнародних партнерів, більше довіри з боку держави. Саме такий шлях розвитку був для нас єдино можливим», — підкреслила глава ТОВ«ФК ЛЕОГЕЙМІНГ ПЕЙ» Альона Шевцова.
У планах у МПС «LЕО» вийти на ринок міжнародних грошових переказів, тим самим збільшивши масштаби роботи як з бізнесом, так і з кінцевим споживачем.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас