"Банк Альянс" фінансує унікальний проект будівництва сучасної екологічної гідроелектростанції у Київській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Банк Альянс" фінансує унікальний проект будівництва сучасної екологічної гідроелектростанції у Київській області

Особисті фінанси
54
В рамках затвердженої стратегії на 2018-2020 рр., АТ «Банк Альянс» підтверджує відданість принципам свого сталого розвитку – поєднання двох складових: економічної та соціальної.
Ми максимально підтримуємо та вважаємо пріоритетним напрямок відновлюваної енергії, тому що це – майбутнє нашої країни та планети загалом.
Підтвердженням зазначених слів є участь Банку, як кредитора, у проекті будівництва міні ГЕС на правобережжі р. Рось у створі споруд Білоцерківського водосховища Київської області потужністю 1 МВт.
Міні ГЕС – електростанція, яка використовує в якості джерела енергії енергію водних потоків. Будівництво міні ГЕС поблизу Білої Церкви планується виконати на нижніх течіях річки Рось, в Київській області. Гідроелектростанція призначена для надання виробленої електроенергії в загальнодержавну мережу.
Для роботи міні ГЕС буде встановлено повністю автоматизоване обладнання (генератор, турбіна, система управління) виробництва Європейського Союзу. Робота станції буде здійснюватися без втручання персоналу. Максимальне використання водного потенціалу Білоцерківського водосховища буде досягатись за рахунок широкого діапазону роботи турбіни, і тому міні ГЕС зможе працювати з максимальним КПД як за малої, так і за високої витрати води. Передача інформації про роботу станції передається системою «Скада» в мережі Інтернет будь яким користувачам, що мають доступ до системи без територіальних обмежень.
«Банк Альянс» – фінансовий партнер вашого бізнесу.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас