День фінансів, 24 квітня: обшук в Finance, субсидії для боржників, індивідуальний номерний знак поштою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 24 квітня: обшук в Finance, субсидії для боржників, індивідуальний номерний знак поштою

1003
Сьогодні в Finance.ua прийшли з обшуком. У чому полягають звинувачення — невідомо. Ми не знаємо, як довго це триватиме, але щойно буде можливість, відновимо повноцінну роботу порталу.
Про інші важливі новини середи:
Газ для споживачів. НАК “Нафтогаз України” опублікувала цінові пропозиції на природний газ з 1 травня. Так, планується збільшити ціну на газ, який відпускається промисловим споживачам на умовах передоплати, до 7 558 грн 80 коп. за 1 тис. куб. м. У порівнянні з цінами на квітень 2019 року в травні ціни збільшено на 5,2-11,5%.
Індивідуальний номерний знак можна отримати поштою. Послуга з отримання індивідуального номерного знака стала повністю електронною. Тепер онлайн можна замовити знак, оплатити і отримати його у відділенні Нової пошти. Вартість послуги доставки Новою поштою фіксована – 500 грн.
«Сумнівні» борги за газ не вплинуть на субсидію. Останнім часом субсидіанти скаржаться, що їм приходять платіжки з необґрунтованими боргами. Тому в уряді вирішили це не враховувати при нарахуванні нової субсидії. Але водночас враховуватимуть наявність реальної заборгованості за послуги. Всю інформацію постачальники повинні будуть надати в місцеві управління соцзахисту.
Правила оренди квартир планують змінити. У Верховній Раді зареєстрували законопроект, який посилює правила оренди житлових приміщень. Пропонується заборонити здавати квартири подобово і використовувати як готелі. Також орендувати нерухомість у висотках під офісні приміщення. Хостели продовжать існувати, проте повинні будуть відповідати чітким правилам.
Оформлення паспортів подорожчає. Сьогодні Кабмін схвалив підвищення цін на послуги з оформлення паспортів з 1 липня. Ціни на оформлення втраченого або вкраденого паспорта, а також обмін паспорта у формі ID-картки можна побачити тут.
Виплати дивідендів для держкомпаній. Кабмін підняв з 75% до 90% частку прибутку, яку повинні перераховувати до бюджету державні унітарні підприємства та їх об’єднання. На підвищенні нормативу до рівня 90% наполягає Мінфін, аргументуючи це необхідністю компенсувати недонадходження в загальний фонд держбюджету.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас