Сергій Кіпоренко: "Глобус Банк планує активно розвивати кредитування автомобілів з пробігом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Кіпоренко: "Глобус Банк планує активно розвивати кредитування автомобілів з пробігом"

Особисті фінанси
32
Поліпшуємо умови автокредитування.
Сергій Кіпоренка, заступник начальника Управління по роботі з партнерами Глобус Банку, розповів про плани Глобус Банку в сегменті автокредитування на 2019 рік:
«За результатами 2018 року на автомобільному ринку України відбулися істотні зміни — вперше продажі автомобілів з пробігом перевищили продажі нових авто. Трансформація автомобільного ринку привела до змін і на ринку автокредитування. Хоча частка автокредитів і виросла з 17% до 20%, але за рахунок зменшення обсягу продажів нових авто в цілому кількість автокредитів зросла несуттєво.
У 2019-му очікується продовження минулорічного тренда, коли обсяги продажів нових авто будуть стояти на місці або навіть зменшуватися, при цьому частка автокредитів буде незначно зростати.
За 1 квартал 2019 року частка кредитних продажів авто становить 20% від загальних продажів нових авто по Україні — і це з урахуванням того, що ще не всі автомобільні бренди охоплені імпортерськими кредитними програмами, які дуже ефективно впливають на обсяги продажів. Основними резервами для активізації автокредитування є запуск спільних програм кредитування з імпортерами і зниження% ставок кредитування авто.
Автосалони безпосередньо зацікавлені у співпраці з банками, оскільки кредитні продукти дуже сприяють збільшенню автопродажів в салоні. На сьогоднішній день найвигіднішими проектами нашого банку є кредитні продукти в рамках співпраці з компанією «Богдан-Авто Холдинг» для модельного ряду Hyundai, Jac, Great Wall і Haval завдяки підтримці імпортерів даних марок авто. У рамках запропонованих умов клієнти можуть отримати кредит на термін до 7 років з відсотковою ставкою від 0,01% річних.
Автокредитування є одним з ключових напрямків у стратегії розвитку Глобус Банку на 2019 рік. У другому кварталі банк планує суттєво переглянути кредитні умови пропонованих продуктів, а також підходи до оцінки позичальника, що має сприяти значному збільшенню потоку кредитних заявок на Банк, а також посилити привабливість наших кредитних продуктів. Також планується реалізація ряду партнерських програм спільно з компаніями-імпортерами нових авто в Україні.
Крім цього Глобус Банк, реагуючи на тенденції розвитку автомобільного ринку України, планує активно розвивати кредитування автомобілів з пробігом і розглядає цей сегмент як один з найперспективніших на ринку автокредитування».
Оригінал матеріалу читайте тут
Цікаво? Ознайомтесь з умовами автокредитування в Глобус Банку тут
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас