Нейронна мережа IBM навчилася визначати, коли люди хочуть звільнитися з роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нейронна мережа IBM навчилася визначати, коли люди хочуть звільнитися з роботи

Технології&Авто
964
Американський техногігант IBM заявив про технологію штучного інтелекту, яка може визначити, коли співробітники захочуть звільнитися з роботи, з точністю до 95%.
Одна з найбільших світових IT-корпорацій IBM заявила про власну систему штучного інтелекту (ШІ), яка допомагає контролювати плинність персоналу всередині компанії, пише CNBC.
Генеральний керівник IBM Джині Рометті заявила, що ШІ-технологія визначає, коли працівники захочуть звільнитися з роботи з точністю до 95%.
Компанія запатентувала так звану “програму прогнозування втрати кадрів”, яка аналізує дані про працівників і допомагає менеджерам знизити рівень плинності персоналу та запобігти звільненням завчасно.
Рометті каже, що з моменту впровадження цієї нейронної мережі IBM вдалося зберегти близько $300 млн і скоротити відділ кадрів компанії на 30%. За словами гендиректора IBM, ШІ-система може краще ніж люди визначати професійні здібності працівників і аналізувати їх кар’єрне зростання.
“ШІ змінить всі професії, як тільки такі системи будуть впроваджені в робочий процес. Так, деякі позиції будуть замінені, але це не головне. Йдеться про те, щоб змусити людей працювати на перетині цього”, – пояснює Джині Рометті.
CNBC пише, що IBM використовує нові ШІ-технології як всередині компанії, так і пропонує їх для інших клієнтів.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас