У Кличка запевняють, що за перші три місяці перевиконали бюджет Києва на 600 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кличка запевняють, що за перші три місяці перевиконали бюджет Києва на 600 мільйонів

Казна та Політика
263
Станом на 1 квітня до загального фонду бюджету міста Києва надійшло 10 млрд 264 млн гривень, що становить 106,6% до плану за три місяці.
Про це повідомляє прес-служба Київради.
На пленарному засіданні Київської міської ради депутати скоригували головний кошторис столиці та програму соціально-економічного розвитку на 2019 рік.
Перевиконання дохідної частини бюджету міста Києва за результатами першого кварталу становить 638,1 млн гривень. Таким чином, джерелом для коригування є вхідні залишки, які склалися станом на 1 січня 2019 року та обсяг перевиконання бюджету міста Києва.
Згідно з рішенням, місто спрямує 60 мільйони гривень на програму співфінансування 70/30. На реалізацію проектів з утримання дорожньої мережі необхідно 22,3 мільйони. Ще 30 мільйонів гривень закладено на закупівлю автомобілів швидких допомог.
Голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков виділив такі напрями використання коштів:
  • Переважну більшість коштів місто спрямує на зарплати бюджетникам.
  • Значна сума піде на освітню галузь столиці.
  • На капітальні ремонти навчальних закладів необхідно 14,3 мільйони гривень.
  • Близько 30 мільйонів необхідно на відновлення дитячого садка на вулиці Бахмацькій, ліцею «Лідер», проектування меморіалу АТО.
  • 13 мільйонів місто направило на капітальні ремонти закладів культури.
У рамках програми соціально-економічного розвитку заплановано будівництво двох бюветних комплексів на вулиці Героїв Війни та проспекті Ватутіна загальною вартістю 3,6 мільйонів гривень. Також у планах реконструкція 5-ти теплових мереж у Деснянському та Святошинському районах на суму 53 мільйони. Окрім того, місто розпочне реконструкцію будинку на бульварі Ярослава Гашека, 4 під соціальні квартири Центру соціальної підтримки дітей та під дитячий будинок сімейного типу. На це заклали 5 мільйонів гривень.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас