Державіаслужба дозволила SkyUp вийти на лінію Київ-Париж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба дозволила SkyUp вийти на лінію Київ-Париж

Фондовий ринок
570
Комісія Державіаслужби на засіданні 29 березня схвалила заявку SkyUp на виконання трьох щотижневих рейсів Київ-Париж з 31 березня, повідомили в прес-службі лоу-косту.
Також комісія дозволила авіакомпанії відкрити з 31 березня рейси Харків-Париж з частотою три рази на тиждень і рейси Київ-Ніцца з частотою два рази на тиждень.
Наразі в SkyUp відзначають, що поки рано говорити про конкретну дату запуску рейсів, оскільки цьому передує етап переговорів і узгодження слотів.
Раніше допуск нових авіакомпаній на лінію Київ-Париж був неможливий через обмежену квоту на польоти. У січні 2019 року стало відомо, що Франція запропонувала Україні частково лібералізувати авіасполучення, збільшивши квоту з 14 до 18 рейсів на тиждень.
З французької сторони права на додаткові частоти отримала Aigle Azur, яка почне польоти між паризьким аеропортом Орлі і Борисполем з 18 квітня. В Україні 28 лютого Державіаслужба надала права на виконання додаткових рейсів МАУ, відмовивши в задоволенні заявки SkyUp і Yanair через відсутність вільних частот.
Нинішнє схвалення заявки SkyUp може свідчити про те, що країни домовилися про подальше розширення квоти. Отримати коментар Державіаслужби на момент публікації матеріалу не вдалося.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас