Мільярдер прогнозує подорожчання Bitcoin в сто разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер прогнозує подорожчання Bitcoin в сто разів

Фінтех і Картки
4820
У найближчі 20 років Bitcoin подорожчає в 100 разів, капіталізація криптовалюти перевищить $7,5 трлн, вона обжене золото за цим показником.
Про це заявив засновник інвестиційного банку Galaxy Digital Майк Новограц. Мільярдер нагадав, що інституційні інвестори готуються до виходу на ринок цифрових грошей, це позитивно вплине на його подальші перспективи.
«Я впевнений, що Bitcoin сильно зміцнився в довгостроковій перспективі. Fidelity готується до запуску, старт Bakkt відкладають, але це не може відбуватися вічно. Вони увійдуть у гру разом з іншими великими гравцями. Капіталізація золота становить $7,5 трлн, нам треба вирости ще в 100 разів. Це з легкістю відбудеться в найближчі 20 років», – стверджує Новограц.
За його словами, розумний крок – вкласти частину свого портфеля в Bitcoin. Є висока ймовірність того, що ця інвестиція відмінно спрацює.
Раніше мільярдер заявив, що найближчим часом монета почне зростати в ціні. Однак є експерти, які вважають, що курс першої криптовалюти ще може опуститися до позначки в $3000.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас