Розкрито оснащення гнучкого смартфона Motorola — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Розкрито оснащення гнучкого смартфона Motorola

Фондовий ринок
708
Motorola проектує смартфон Razr нового покоління, особливістю якого стане гнучкий дисплей, що складається всередину.
XDA Developers оприлюднив попередню інформацію про технічні характеристики цього пристрою.
Апарат фігурує під кодовим ім’ям Voyager. На комерційному ринку він може дебютувати під назвою Motorola Razr або Moto Razr, але точних даних щодо цього немає.
Розмір основного гнучкого дисплея складе 6,2 дюйма по діагоналі, роздільна здатність – 2142×876 точок. На зовнішньому боці корпусу розташується допоміжний екран неназваного розміру з роздільною здатністю 800×600 пікселів.
Основою нової “розкладачки” нібито послужить процесор середнього рівня Qualcomm Snapdragon 710. До складу цього виробу входять вісім ядер Kryo 360 з тактовою частотою до 2,2 ГГц. Обробка графіки – завдання контролера Adreno 616. Чіп містить движок Artificial Intelligence (AI) Engine для прискорення операцій, пов’язаних із засобами штучного інтелекту.
Покупці новинки зможуть обирати між модифікаціями з 4 Гбайт і 6 Гбайт оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем місткістю 64 Гбайт і 128 Гбайт.
Живлення забезпечить не надто потужна акумуляторна батарея ємністю 2730 мА*год. йдеться про білий, чорний і золотистий варіанти кольору.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас