Українські ресторани переходять на безготівковий «чай» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські ресторани переходять на безготівковий «чай»

Фінтех і Картки
74
Київська мережа Tarantino family стала першою в Україні, чиї відвідувачі можуть оплачувати рахунок і залишати чайові офіціантам у безготівковій формі – платіжними картками через POS-термінали ПриватБанку.
Як повідомив керівник напрямку з обслуговуванню торгових підприємств ПриватБанку Євген Васильцов, представлена ​​в лютому нова технологія банку «Безготівкова оплата чайових» сьогодні запущена в усіх ресторанах Tarantino family. У найближчі два місяці можливість оплати чайових картками буде працювати в більшості популярних українських кафе та ресторанів.
«Сьогодні кожне третє замовлення в ресторані або кав’ярні клієнти хочуть оплачувати картками й не носять із собою готівку, щоб подякувати офіціанту за гарне обслуговування та настрій, – говорить Євген Васильцов. – Діджиталізація чайових у терміналах банку – це універсальне рішення, що підходить всім підприємствам громадського харчування та дозволяє забезпечити комфортне обслуговування клієнтів».
Залишити «на чай» з банківської картки дуже просто – офіціант обирає в POS-терміналі ПриватБанку функцію «Оплата з чайовими» та пропонує клієнту один з варіантів: встановити фіксовану винагороду або ввести суму на його розсуд. Відвідувач оплачує чек однієї транзакцією – карткою будь-якого банку або смартфоном.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас