У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос (фото)

Нерухомість
4322
В Китаї завершується будівництво першого в світі горизонтального хмарочоса в рамках проекту Raffles City Chongqing, який вже назвали інженерним дивом.
Про це повідомляє CNN.
“Після шести років будівництва з використанням сучасних інженерних технологій, ми пишаємося тим, що в Raffles City Chongqing знакова архітектурна форма, яка нагадує потужний парус, рухається вперед”, – сказав заступник генерального директора і директора з інформаційних технологій CapitaLand China Лукас Лог.
Як зазначається, “небесний міст” довжиною 250 метрів називається Crystal і вважається одним з найвищих у світі. Після відкриття там буде знаходитися оглядова галерея, небесні сади, пейзажний басейн і різні ресторани.
Саме ця горизонтальна споруда об’єднує всі інші конструкції комплексу Raffles City Chongqing. В ньому також буде розміщуватися торговий центр площею 230 тисяч кв. м, 1400 квартир, готель і 160 тисяч кв. м офісних приміщень.
Проект був розроблений всесвітньо відомим архітектором Моше Сафді.
Восьмий і останній хмарочос Raffles City Chongqing вартістю 3,8 млрд доларів був недавно завершений. Відкриття “небесного мосту” відбудеться вже цього року.
У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос (фото)
У Китаї добудовують перший у світі горизонтальний хмарочос (фото)
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас