Ще одне місто через борги може залишитися без опалення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одне місто через борги може залишитися без опалення

Енергетика
1527
У Смілі Черкаської області городяни в березні можуть залишитися без теплопостачання. “Нафтогаз України” через зрив графіка погашення заборгованості не підтвердив номінації на поставки газу “Смілакомунтеплоенерго”.
Про це повідомляється на сайті національної акціонерної компанії.
“Через зрив графіка щомісячних платежів за договором реструктуризації заборгованості НАК “Нафтогаз” не має правових підстав для підтвердження номінацій КП “Смілакомунтеплоенерго” на березень 2019 року. “Нафтогаз” надав підприємству всі можливі знижки і відстрочки розрахунків, передбачені законодавством. Однак, виробник тепла вже два місяці не виконує графік погашення реструктуризованої заборгованості”, – йдеться в повідомленні.
Наразі заборгованість з виконання договорів реструктуризації становить 1,03 млн гривень. В “Нафтогазі”, в свою чергу, закликали владу міста вжити необхідних заходів для погашення боргів.

Довідка Finance.ua

  • У Смілі від холоду страждали понад 55 тисяч городян через багатомільйонні борги. Однак після особистого розпорядження президента України, 16 листопада в Смілі до газу підключили всі котельні та дали тепло людям.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас