IDC: світова ємність засобів зберігання даних до 2023 року подвоїться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IDC: світова ємність засобів зберігання даних до 2023 року подвоїться

Технології&Авто
201
Компанія International Data Corporation (IDC) прогнозує швидке зростання навантаження на системи зберігання даних всіх рівнів.
У дослідженні Global StorageSphere розглядаються накопичувачі і сховища різного типу. Це, зокрема, носії інформації для мобільних пристроїв, накопичувачі для персональних комп’ютерів і серверів, а також платформи зберігання даних корпоративного рівня і хмарного типу.
При складанні прогнозу враховується як реалізація нових накопичувачів і розгортання/розширення сховищ, так і вихід з ладу і виведення з систем пристроїв, що раніше використовувалися.
Отже, повідомляється, що до 2023 року встановлена ​​ємність засобів зберігання даних в світовому масштабі збільшиться більш ніж удвічі в порівнянні з минулим роком.
Дослідження International Data Corporation свідчить про те, що обсяги генерованої інформації в найближчі роки будуть стрімко зростати. Цьому, зокрема, мають сприяти мобільні мережі п’ятого покоління (5G), розвиток яких приведе до появи якісно нових інтерактивних сервісів і спровокує бум Інтернету речей.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас