ТАСКОМБАНК дарує додаткові бонуси до +5% до ставки по вкладу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАСКОМБАНК дарує додаткові бонуси до +5% до ставки по вкладу

Особисті фінанси
22
Свято депозитних відсотків для вкладників — фізичних осіб! Беріть участь в акції ТАСКОМБАНКУ — отримуйте підвищений дохід до 21% річних за депозитом «Стабільний».
З 1 лютого до 30 квітня всі, хто оформить у банку вклад «Стабільний» на строк 6, 9 або 12 місяців, додатково отримають до +5% річних у гривні до діючої ставки за вкладом.
Оформлюйте депозит «Стабільний» у будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКУ, обирайте на місці скретч-картку, стирайте захисне поле і відразу ж дізнавайтеся розмір свого додаткового бонусу. Скористатися пропозицією можуть як діючі, так і нові клієнти.
«Наші клієнти — це наш найцінніший актив и ми завжди готові відповісти взаємністю на довіру з їх сторони. Акція «Свято депозитних відсотків» вже давно стала традиційною в нашому банку. Кожен може випробувати удачу, витягти свій бонус та отримати більше прибутку на здійснення своїх мрій та потреб», — коментує акцію Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «ТАСКОМБАНК».
Більш детальну інформацію щодо акції дізнавайтеся за телефоном Контакт-центру: 0 800 503 580, а також на сайті банку. Знайти найближче відділення ТАСКОМБАНКУ можна тут.
Акція проводиться по всій території України, крім АР Крим та частини Донецької і Луганської областей.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас