TKEY DMCC здійснить запуск платіжної системи Tkeycoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TKEY DMCC здійснить запуск платіжної системи Tkeycoin

Особисті фінанси
215
Незабаром в СНД, РФ і ОАЕ компанією TKEY DMCC буде здійснено запуск унікальної платіжної системи, створеної на технологічній платформі Tkeycoin. За допомогою неї користувачі зможуть здійснювати онлайн і офлайн безпечні і надійні внутрішні і транскордонні транзакції.
Звітна система буде працювати через єдиний платіжний шлюз, що забезпечує обробку і маршрутизацію перекладів. На першому етапі програмний модуль буде працювати з Tkeycoin, а в перспективі і з усіма іншими цифровими валютами. В офлайнових торгових точках відбуватиметься автоматична конвертація цифрових платежів у валюту кінцевого одержувача.
Призначеним для користувача інструментом нової системи буде ПО для ОС Android і iOS, з його допомогою через Apple Pay і Google Pay будуть доступні онлайн і офлайн криптовалютні платежі за послуги і товари. У перспективі функціонал системи «приросте» мультиобміном, що дозволяє одержувачу платежу здійснювати самостійний вибір валюти прийому.
Зараз продовжується емісія акцій TKEY DMCC з розміщенням на біржі. Важливо відзначити, що попит на ці акції збільшився у два з половиною рази після новини про запуск системи мобільних і банківських платежів Tkeycoin.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас