Кредитна карта "Максимум" приєднується до програми лояльності Cash'U CLUB — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна карта "Максимум" приєднується до програми лояльності Cash'U CLUB

Особисті фінанси
85
Альфа-Банк Україна продовжує розвивати програму лояльності Cash’U CLUB і, дбаючи про інтереси своїх клієнтів, розширює список карт-учасниць клубу. З 1 лютого 2019 року «клубний» статус набуває найпопулярніша кредитна карта банку – «Максимум». Тепер замість стандартного кешбека в 500 грн власники карти отримують бонуси за будь-які покупки і можуть повернути до 10 000 грн щомісяця, просто обмінявши бонуси на реальні гроші.
Чому з Cash’U CLUB вигідно?
Крім того, кожен місяць власник карти вибирає три підвищені категорії, за якими бонуси збільшують до 40 разів. Новий місяць – нові категорії для вибору!
Альфа-Банк Україна ретельно підбирає перелік підвищених категорій, враховуючи сезонні і позасезонні покупки клієнтів, таким чином, кожен учасник Cash’U CLUB знайде категорію, яка принесе йому максимальне збільшення бонусів. Наприклад, в період новорічних свят найактуальнішими категоріями були «Іграшки», «Цукерки», «Кафе», «Розваги», «Кіно» та «Таксі», тому кожна з них отримала свій коефіцієнт зростання. Оплачуючи картою покупки в магазині солодощів або квитки на атракціони, клієнти збільшували бонуси в 15, 20, а то і 40 разів.
Швидше встановлюйте або оновлюйте Alfa-Mobile Ukraine і, починаючи з 1 лютого 2019 року, активно накопичуйте бонуси та повертайте гроші за покупки!
Чи потрібні ще аргументи на користь карти «Максимум» та Cash’U CLUB?
Ми можемо продовжити список, адже разом з новим статусом карта зберігає за собою всі попередні вигоди кредитки, а це: пільговий період використання кредитних коштів до 55 днів, кредитний ліміт до 200 000 грн, вигідна розстрочка під 0,01% і можливість кредитних канікул. Крім того, з 1 лютого 2019 року карта «Максимум» випускається з чіпом і технологією безконтактної оплати для більшого комфорту і безпеки розрахунків.
Нові клієнти банку зможуть приєднатися до програми Cash’U CLUB протягом 3-х днів після активації своєї безконтактної карти «Максимум».
Більше деталей про програму лояльності Cash’U CLUB читайте на сайті https://cashuclub.com.ua/
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас