НКЦПФР попереджає про ризики купівлі цінних паперів іноземних емітентів українськими інвесторами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦПФР попереджає про ризики купівлі цінних паперів іноземних емітентів українськими інвесторами

Фондовий ринок
623
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку за результатами здійснення аналізу реклами з придбання цінних паперів повідомляє про існування ризиків придбання цінних паперів іноземних емітентів українськими інвесторами фондового ринку.
Про це йдеться в повідомленні комісії.
Так, ТОВ “Насдак Груп Україна” (Nasdaq Group Ukraine) позиціонує себе офіційним представником фондовій біржі NASDAQ (США) в українському сегменті і офіційним партнерським офісом компанії Tesla Inc. в Україні (за інформацією, викладеною на сайті компанії за адресою https://tesla-group.com.ua/).
Зараз ТОВ “Насдак Груп Україна” пропонує до придбання цінні папери компанії Tesla Inc. шляхом надання консультаційних послуг та відкриття особового рахунку на фондовій біржі NASDAQ (США) через особистий кабінет на офіційному сайті партнерського офісу ТОВ “Насдак Груп Україна”.
“Звертаємо Вашу увагу, що ТОВ “Насдак Груп Україна” не є професійним учасником фондового ринку”, – йдеться в повідомленні комісії.
Офіційної відповіді на запит комісії від ТОВ “Насдак Груп Україна”, зокрема про порядок і механізм придбання цінних паперів компанії Tesla Inc. і порядок відкриття рахунків інвесторам, не отримано, у зв’язку з поверненням кореспонденції.
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку попереджає про можливі ризики інвесторів щодо інвестування коштів у цінні папери компанії Tesla Inc. і відкриття рахунків на фондовій біржі NASDAQ (США) за участю компанії ТОВ “Насдак Груп Україна”.
Отже, при ухваленні рішення про інвестування в цінні папери (у тому числі цінні папери іноземних емітентів), щоб уникнути втрати коштів комісія пропонує з’ясовувати інформацію про професійного учасника, який пропонує послуги.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас