Інвестори ж/м «Патріотика на озерах» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори ж/м «Патріотика на озерах»

Нерухомість
20
Інформуємо вас, що в середу 19 грудня 2018 року о 10-00 годині відбудеться засідання секції містобудування та архітектури архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування та архітектури Київської міської державної адміністрації. Як повідомляє офіційний сайт КМДА, в рамках цього заходу буде обговорено Проект комплексної забудови території житлового і соціально-побутового призначення (1, 2, 2а мікрорайони) житлового масиву Осокорки-Центральні у Дарницькому районі м. Києва. Йдеться про будівництво ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».
Домовленостей про проведення Містобудівної ради з цього питання було досягнуто в рамках розширеної наради під головуванням Київського міського голови Віталія Кличка, учасниками якої стали всі сторони конфлікту.
Мер столиці тоді звернувся до забудовника з вимогою якнайшвидше виготовити макет з детальним планом будівництва та чітким розміщенням інфраструктурних об’єктів. В. Кличко наголосив на важливості будівництва шкіл, садочків, дитячих і спортивних майданчиків та місць для відпочинку. Міський голова Києва рекомендував забудовнику врахувати особливості розвитку території та створити умови для комфортного проживання в цьому житловому мікрорайоні.
Наразі, макет забудови і вся необхідна супровідна документація повністю готові для проведення Архітектурно-містобудівної ради. В рамках цього засідання макет будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ» буде презентовано й представлено для обговорення .
Отож, процес досягнення компромісного рішення вийшов на фінішну пряму. За словами Київського міського голови В. Кличка, висновки Містобудівної ради знімуть рівень суспільної напруги та покладуть край конфлікту навколо будівництва ж/м «ПАТРІОТИКА НА ОЗЕРАХ».
За матеріалами:
Аркада
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас