Сергій Шевчук, фінансист, професіонал, що уособлює успіх клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Шевчук, фінансист, професіонал, що уособлює успіх клієнтів

Фінтех і Картки
358
Сергій Шевчук, фінансист, професіонал, що уособлює успіх клієнтів
У Центрі Біржових Технологій знають, що успіх на фінансових ринках залежить від багатьох факторів: на результати торгівлі впливають знання і рівень підготовки, вміння раціонально мислити, аналізувати ситуацію і оперативно реагувати на коливання ринку. Без цього професія трейдера просто немислима.
Уособленням усіх цих якостей і прикладом для багатьох став керівник ЦБТ-онлайн, досвідчений фінансист і практикуючий трейдер Сергій Шевчук. Відгуки колег та учнів, які заповнили інтернет одностайні: Сергій Шевчук-справжній майстер своєї справи. А успіх клієнтів — ще одне підтвердження високого професіоналізму експерта.

Сергій Шевчук: відгуки про експерта торгівлі на фінансових ринках

Сергій Шевчук, фінансист, професіонал, що уособлює успіх клієнтів
Вибудувати успішну кар’єру Сергію допомогла цілеспрямованість і вольовий характер. Більше восьми років він займається торгівлею на фінансових ринках. У недавньому минулому Сергій очолював компанію «Фінансовий експерт», але восени цього року він отримав привабливу пропозицію від ЦБТ і сьогодні впевнено веде дистанційний офіс компанії до нових досягнень.
Грамотний підхід до роботи і організаторські здібності допомогли керівнику ЦБТ-онлайн налагодити віддалену роботу з клієнтами по всій країні та за її межами. Консультації досвідченого фінансиста з управління капіталом незмінно призводять клієнтів до збільшення суми на їх особистих рахунках. Сергій Шевчук, відгуки клієнтів про свою роботу розглядає і як подяку, і як визнання його професіоналізму. Внесок дистанційного офісу в успіх всієї компанії не залишається непоміченим. Зовсім недавно ЦБТ отримав престижну нагороду і в ТОП 100 кращих компаній країни. Є в цьому і заслуга Сергія Шевчука і його команди.

Керівник ЦБТ-онлайн рекомендує курс CBT Belastium — навчання, яке допомагає клієнтам заробляти

Сергій Шевчук, фінансист, професіонал, що уособлює успіх клієнтів
Клієнти ЦБТ-онлайн вважають, що Сергій Шевчук — фінансист з особливим даром передбачення ситуацій на ринку, а сам Сергій упевнений, що його успіх — результат наполегливої праці і багаторічного досвіду.
Накопичені знання він постійно застосовує на практиці. Зокрема, свою лепту вніс Сергій у створення комплексної системи навчання CBT Belastium. Цей унікальний курс дозволив багатьом випускникам успішно управляти своїм капіталом і заробляти на фінансових ринках. У «ЦБТ Беластіум» увійшли кращі торгові стратегії, які роками приносять прибуток клієнтам ЦБТ. А комплекс занять з торгівлі на основі звітів CFTC, який впроваджений в поглиблений курс — особиста розробка Сергія Шевчука.
Знання, отримані на курсі «ЦБТ Беластіум», можуть бути застосовані в будь-якому куточку світу — бізнес на фінансових ринках доступний практично кожному, скрізь, де є інтернет. Відсутність конкуренції і необхідності мати стаціонарний офіс, робота, яку не гальмують хабарники і здирники, можливість закрити бізнес і забрати свої гроші в будь-який момент — все це незаперечні переваги селфтрейдинга перед будь-яким іншим видом бізнесу.
«Всім своїм клієнтам, що бажають побудувати власний прибутковий бізнес на фінансових ринках я рекомендую курс “ЦБТ Беластіум“», — заявляє Сергій Шевчук. Відгуки випускників, які успішно впроваджують в життя набуті знання і навички, підкріплюють цю рекомендацію досвідченого трейдера. Якщо ви прагнете до стабільності і благополуччя, неодмінно звертайтеся в ЦБТ-онлайн, заходьте на сайт компанії і записуйтеся на консультацію: ЦБТ Беластіум відкриє вам двері в світ фінансових ринків і високих доходів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас