Скільки коштує орендувати житло на новорічні свята (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки коштує орендувати житло на новорічні свята (інфографіка)

Нерухомість
1621
Найбільше пропозицій оренди житла на новорічні свята у Києві та області. Однокімнатна столична квартира коштує близько 585 грн. Двокімнатна дорожча – 800 грн. Найдешевше у столиці орендувати хостел – 120 грн на добу з людини.
Оренда будинку у столиці коштує дорожче, ніж на гірськолижному курорті. Щоб зняти елітну садибу для 20 людей, за добу доведеться заплатити 48 тис. грн. Середній будинок для компанії можна орендувати за 8,6 тис. грн, пише olx.ua.
У Львові оренда однокімнатної квартири обійдеться 450 грн за добу. Двокімнатної – 650 грн. У середньому 890 грн потрібно заплатити за трикімнатну квартиру.
На Закарпатті будинок подобово здають у середньому за 1,17 тис. грн. Найдорожчі будинки на Міжгір’ї – 3 тис. грн на добу. Оренда однокімнатної квартири у середньому коштує 400 грн за добу. Найбільше їх в Ужгороді та Мукачеві.
Скільки коштує орендувати житло на новорічні свята (інфографіка)
Крім того, на свята можна поїхати до моря в Одесу. Там оренда однокімнатної квартири коштує 460 грн на добу, двокімнатної – 600 грн, трикімнатної – 1200 грн.
Хочете відсвяткувати Новий рік на повну, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги за кредитними продуктами і пропонуємо кращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас