Обираємо депозит перед Новим роком: отримуємо бонус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обираємо депозит перед Новим роком: отримуємо бонус

Кредит&Депозит
6146
Обираємо депозит перед Новим роком: отримуємо бонус
А ви знали, що перед новорічними святами можна не тільки посилено міняти валюту або розраховуватися кредитною карткою, а й якісно примножити свої заощадження?
Чому саме перед Новим роком? 🏦 Все тому, що кінець року для банківського світу – це час підбиття підсумків і планування фінансового фундаменту на рік наступний. У цей період банки намагаються залучити максимальну кількість клієнтів. Для цього пропонують високі ставки, спеціальні пропозиції, і навіть подарунки.
Що важливо для вкладника? 👁️👁️ Мета банків ясна. Але для вкладника, який хоче скористатися вигодами і заробити – необхідно бути дуже уважним, розуміти всі умови пропозицій. І в гонитві за високою ставкою покладатися на перевірених учасників банківського сектора.
Навіщо мені finance? 🤔 Щодня наші співробітники перевіряють умови банків, відшукують вигідні пропозиції і реагують на всі побажання вкладників. Більше того, нам вдалося домовитися з багатьма банками, щоб ті платили читачам finance.ua більше – до +1,8% у гривні, і до +0,7% до вкладу в валюті.
Ми вже допомогли сотням тисяч користувачів підібрати не просто вигідний депозит, а оптимальний вклад з бонусом. Тому і сьогодні хочемо, щоб ви не пропустили сприятливий передноворічний період. Не упускайте можливості!
Всі вклади з бонусами дбайливо зібрані в одному розділі. Користуйтеся, вибирайте, і заробляйте більше:

Вклади в гривні, доларах і євро з бонусами 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас