Нові товари від jouz та новорічні знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові товари від jouz та новорічні знижки

Світ
2383
Раніше в цьому році компанія jouz провела офіційну презентацію бренду в Японії та Росії і представила пристрої нагрівання тютюну, які надають можливість любителям тютюну отримувати задоволення в будь-якому місці і в будь-який час.
Нові товари від jouz та новорічні знижки
Напередодні новорічних свят стартував попередній продаж нової моделі пристрою нагрівання тютюну jouz 12. Пристрій зберіг функціонал попередньої моделі jouz 20 – безперервне використання стіків, інтуїтивно зрозуміле управління за допомогою однієї кнопки, тривалий час автономної роботи. Головна відмінність в тому, що з jouz 12 можна використовувати 12 тютюнових стіків, а з jouz 20 20 тютюнових стіків на одному заряді батареї.
Яким чином працює прилад:
- в ньому не використовується вогонь
- тютюн нагрівається всередині приладу
Для використання вам необхідно вставити тютюновий стік всередину пристрою, який містить електронно контрольований нагрівач. Далі, потрібно натиснути кнопку, щоб включити нагрівач, після чого можна насолоджуватися справжнім смаком тютюну.
Нові товари від jouz та новорічні знижки
Після використання, потрібно витягти тютюновий стік з пристрою, і потім безпечно утилізувати його у відро для сміття.
jouz гарантує ідеальний смак завдяки точному і постійному контролю температури, а завдяки передовим та ефективним технологіям, пристрій можна використовувати навіть в умовах більш холодного клімату при температурі до -10 ° C. Найголовніша перевага – це безперервне використання, тобто після використання кожного тютюнового стіка немає необхідності підзарядки.
Період попереднього замовлення jouz 12 триває з 12 по 27 грудня і пристрій можна придбати за ціною приблизно 44 $, що на 33% дешевше ніж зазвичай.
Також на честь новорічних свят з 12 грудня 2018 до 9 січня 2019 jouz 20 можна придбати за зниженою ціною.
Крім того, компанія jouz представила шкіряні чохли в синьому та чорному кольорі для зручного зберігання і транспортування пристрою і стіків. Такі аксесуари як щітка для чищення та чистячі палички так само, як і jouz 12, jouz 20 і шкіряні чохли можна замовити на Aliexpress.
Нові товари від jouz та новорічні знижки
Для деяких щасливчиків є шанс отримати пристрій абсолютно безкоштовно: в офіційному співтоваристві jouz Вконтакті відбувається розіграш пристроїв.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас